Woimaluolan TUNTIVALIKOIMA

Tuntivarausjärjestelmä Wod
connect

Voit varata itsellesi paikan tunneille kaksi viikkoa etukäteen. Jos et pääse paikalle, niin muistathan perua varauksesi 4 tuntia ennen tunnin alkua.

Tehokas ja kokonaisvaltainen Woima
kierto

Äärimmäisen tehokas voimakiertoharjoittelutunti. Harjoitteluvälineinä tunneilla käytetään esimerkiksi voimakeiloja, traktorinrenkaita, lekoja, slamballeja, tankoja, käsipainoja, voimistelurenkaita, kuntopalloja, vetokumeja, oman kehon painoa ja hyppynaruja. Räjähtävyys - kestävyys - kimmoisuus - liikkuvuus - maksimaalinen voimantuotto - kesto voimantuotto ...you name it, you will train it!

Monipuolinen Cross
building

Tunti, jossa treenataan 80-luvun hardrock hittien tahtiin! Eristävät liikkeet pitävät huolen siitä, että saamme yksilöityä harjoitteluvaikutuksen jokaiseen lihasryhmään erikseen ja tehokkaasti. Sykettä nostavat helpot liikkeet taas huolehtivat siitä ettei hapenottokyky jää harjoittelussa paitsioon. Eristävissä liikkeissä käytetyt liikevariaatiot ovat tutuja salimaailmasta, joten jos pidät saliharjoittelun tyylisestä treenaamisesta, on tämä tunti juuri sinulle!

Innovatiivinen Kahva
kuula
tunti

Koko vartaloa kuormittavaa monipuolista lihaskuntoharjoittelua, jossa aktivoidaan lihasten lisäksi myös hapenottokykyä. Joka tunnilla on myös tekniikkapainotus jonkin kahvakuulaharjoittelun perusliikkeeseen esimerkiksi tempaus, rinnalleveto ja heilautusvariaatiot.

Iskun kestävä Kunto
nyrkkeily

Tunnilla painotetaan nyrkkeilystä tuttuja erilaisia lyöntidrillejä, jotka suoritetaan parin kanssa pistehanskoihin. Lihaskuntoa ja hapenottoa aktivoidaan laaja-alaisesti oman kehon painoharjoittelulla.

Kehittävä Painon
nosto

Nimensä mukaisesti klassisen lajin liikkeiden piirun tarkkaa hiomista ja biomekaanista ymmärtämistä. Tunnilla painotamme viimeisteltyä tekniikkaa enemmän kuin suurta työkuormaa, joten tunti sopii myös loistavasti myös aloittelevalle nostajalle. Nostotekniikkojen lisäksi pidämme myös huolen liikkuvuuden ylläpitämisestä.

Rentouttava Kehon
huolto

Kehonhuoltotunti auttaa sinua palautumaan rasituksesta, lisäämään kehon liikkuvuutta sekä parantamaan kehonhallintaa. Tällä tunnilla tehdään erilaisia liikkuvuusharjoituksia ja aktivoidaan kehon tukilihaksia. Tunnilla voidaan käyttää erilaisia välineitä kehonhuollon apuna.